Connect with us

Entertainment

Cara Buat Party Online Dengan Member Sambil Main Game

Published

on

Advertisement


Tipu la kalau dah nak masuk minggu kedua Perintah Kawalan Pergerakkan atau Movement Control Order (MCO) ni, kita semua dah mula menggubah lifestyle untuk menyesuaikan diri contoh macam bangun lebih awal daripada hari-hari biasa, bersarapan di rumah, siram pokok bunga, check in kerja dari rumah on time, tak perlu bersiap berjam-jam, ataupun tak mandi langsung bila duduk kat rumah.

Advertisement

Tapi tipu…

Click here to read the full article.

Source:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recent Posts