Connect with us
The Fly Rakyat Take Over

Stories

Sejarah Awal Video Conferencing

Published

on

Advertisement


Korang yang buat kerja dari rumah tu okay ke? Atau berharap Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni berakhir dengan cepat sebab lagi senang nak buat kerja di office. Kalau di pejabat senang untuk korang nak bincang hal kerja dengan boss atau colleague korang. Nak meeting pun senang sebab semua ada depan mata kita. Tapi bila dah kena buat kerja dari rumah ni, segala bentuk komunikasi perlu…

Advertisement

Click here to read the full article.

Source:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recent Posts

Recommended Post